El text següent és una representació abreviada i criptografiada d'aquest contingut. És útil per garantir que el contingut no hagi estat alterat, ja que una única modificació provocaria un valor totalment diferent.
Valor:
efd624febebfef327820bb0ddac548a06999ae815e2e38be5c9f4962fb4be75e
Origen:
{"body":{"ca":"<p>Cafè de Finca va començar amb Jonathan el 2009. A 2014, Juan es va unir a l'aventura i des de llavors tots dos capitanejem el vaixell. Ara, més de 15 collites després, fa cert vertigen mirar enrere i veure tot el que la idea ha progressat. Ha estat un camí difícil, però emocionant; ple de reptes que semblaven impossibles i davant dels quals sempre hem tingut la mateixa actitud: treballar el doble. I fer-ho millor. Des del principi hem volgut anar a l'origen, trepitjar la finca, visitar els països productors com Etiòpia, Nicaragua, Equador, Hondures, Guatemala… Tractar-hi cara a cara amb els productors. I tastar, debatre i fins i tot experimentar amb ells. I cultivar-ho. És una cosa que continua sorprenent-nos a nosaltres mateixos. Des de 2015 gaudim collint a la nostra pròpia finca: El Naixement. Un racó meravellós a 1500 d'altitud a la frondosa regió de Santa Bàrbara, Hondures. I hem passat de ser un microtorrador de cafès d'especialitat amb un coffee shop a Castelldefels (Baix Llobregat, Barcelona), a transformar-nos en una marca amb una filosofia i una visió singular.</p>","es":"<p>Café de Finca empezó con Jonathan en 2009. En 2014, Juan se unió a la aventura y desde entonces ambos capitaneamos el barco. Ahora, más de 15 cosechas después, da cierto vértigo mirar atrás y ver todo lo que la idea ha progresado. Ha sido un camino difícil pero emocionante; lleno de retos que parecían imposibles y ante los que siempre hemos tenido la misma actitud: trabajar el doble. Y hacerlo mejor. Desde el principio hemos querido ir al origen, pisar la finca, visitar a los países productores como Etiopía, Nicaragua, Ecuador, Honduras, Guatemala… Tratar cara a cara con los productores. Y probar, debatir e incluso experimentar con ellos. Y cultivarlo. Es algo que sigue sorprendiéndonos a nosotros mismos. Desde 2015 disfrutamos cosechando en nuestra propia finca: El Nacimiento. Un rincón maravilloso a 1500 de altitud en la frondosa región de Santa Bárbara, Honduras. Y hemos pasado de ser un microtostador de cafés de especialidad con un coffee shop en Castelldefels (Baix Llobregat, Barcelona), a transformarnos en una marca con una filosofía y una visión singular.</p>"},"title":{"ca":"☕ Café de Finca","es":"☕ Café de Finca"}}
Aquesta empremta digital es calcula mitjançant un algoritme de hash SHA256. Per reproduir-lo tu mateix, pots utilitzar una Calculadora MD5 en línia i copiar-hi les dades d'origen.
Compartir