Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
Ostres! La teva xarxa està desconnectada. El que estàs veient és una versió prèvia de la pàgina desada a la memòria cau i podria ser que el contingut no estigui actualitzat.
Cafè de Finca va començar amb Jonathan el 2009. A 2014, Juan es va unir a l'aventura i des de llavors tots dos capitanejem el vaixell. Ara, més de 15 collites després, fa cert vertigen mirar enrere i veure tot el que la idea ha progressat. Ha estat un camí difícil, però emocionant; ple de reptes que semblaven impossibles i davant dels quals sempre hem tingut la mateixa actitud: treballar el doble. I fer-ho millor. Des del principi hem volgut anar a l'origen, trepitjar la finca, visitar els països productors com Etiòpia, Nicaragua, Equador, Hondures, Guatemala… Tractar-hi cara a cara amb els productors. I tastar, debatre i fins i tot experimentar amb ells. I cultivar-ho. És una cosa que continua sorprenent-nos a nosaltres mateixos. Des de 2015 gaudim collint a la nostra pròpia finca: El Naixement. Un racó meravellós a 1500 d'altitud a la frondosa regió de Santa Bàrbara, Hondures. I hem passat de ser un microtorrador de cafès d'especialitat amb un coffee shop a Castelldefels (Baix Llobregat, Barcelona), a transformar-nos en una marca amb una filosofia i una visió singular.
Li agrada a…
Cal que habilitis totes les galetes per veure aquest contingut.
Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.
Essencials
Aquestes galetes permeten la funcionalitat clau del lloc web i ajuden a mantenir a les seves usuàries segures. Es guarden automàticament al navegador i no es poden desactivar.
Tipus
Nom
Servei
Descripció
Galeta
_session_id
Aquesta pàgina web
Permet als llocs web recordar a la usuària dins d'un lloc web quan es mou entre pàgines web.
Galeta
decidim-consent
Aquesta pàgina web
Emmagatzema informació sobre les galetes permeses per la usuària en aquesta pàgina web.
Emmagatzematge local
pwaInstallPromptSeen
Aquesta pàgina web
Guarda l'estat si la notificació d'instal·lació de l'aplicació web progressiva (PWA) ja ha estat vista per la usuària.
Preferències
Aquestes galetes permeten que el lloc web recordi les opcions que s'han triat en el passat a aquest lloc web per tal de proporcionar una experiència més personalitzada a les usuàries.
Analítiques i estadístiques
Aquestes galetes s'utilitzen per a mesurar i analitzar l'audiència del lloc web per a ajudar a millorar-lo.
Màrqueting
Aquestes galetes recullen informació sobre com fas servir el lloc web i es poden fer servir per a proporcionar-te un servei més personalitzat en els diferents espais en què participes.
Empremta digital
El text següent és una representació abreviada i criptografiada d'aquest contingut. És útil per garantir que el contingut no hagi estat alterat, ja que una única modificació provocaria un valor totalment diferent.
Origen:{"body":{"ca":"<p>Cafè de Finca va començar amb Jonathan el 2009. A 2014, Juan es va unir a l'aventura i des de llavors tots dos capitanejem el vaixell. Ara, més de 15 collites després, fa cert vertigen mirar enrere i veure tot el que la idea ha progressat. Ha estat un camí difícil, però emocionant; ple de reptes que semblaven impossibles i davant dels quals sempre hem tingut la mateixa actitud: treballar el doble. I fer-ho millor. Des del principi hem volgut anar a l'origen, trepitjar la finca, visitar els països productors com Etiòpia, Nicaragua, Equador, Hondures, Guatemala… Tractar-hi cara a cara amb els productors. I tastar, debatre i fins i tot experimentar amb ells. I cultivar-ho. És una cosa que continua sorprenent-nos a nosaltres mateixos. Des de 2015 gaudim collint a la nostra pròpia finca: El Naixement. Un racó meravellós a 1500 d'altitud a la frondosa regió de Santa Bàrbara, Hondures. I hem passat de ser un microtorrador de cafès d'especialitat amb un coffee shop a Castelldefels (Baix Llobregat, Barcelona), a transformar-nos en una marca amb una filosofia i una visió singular.</p>","es":"<p>Café de Finca empezó con Jonathan en 2009. En 2014, Juan se unió a la aventura y desde entonces ambos capitaneamos el barco. Ahora, más de 15 cosechas después, da cierto vértigo mirar atrás y ver todo lo que la idea ha progresado. Ha sido un camino difícil pero emocionante; lleno de retos que parecían imposibles y ante los que siempre hemos tenido la misma actitud: trabajar el doble. Y hacerlo mejor. Desde el principio hemos querido ir al origen, pisar la finca, visitar a los países productores como Etiopía, Nicaragua, Ecuador, Honduras, Guatemala… Tratar cara a cara con los productores. Y probar, debatir e incluso experimentar con ellos. Y cultivarlo. Es algo que sigue sorprendiéndonos a nosotros mismos. Desde 2015 disfrutamos cosechando en nuestra propia finca: El Nacimiento. Un rincón maravilloso a 1500 de altitud en la frondosa región de Santa Bárbara, Honduras. Y hemos pasado de ser un microtostador de cafés de especialidad con un coffee shop en Castelldefels (Baix Llobregat, Barcelona), a transformarnos en una marca con una filosofía y una visión singular.</p>"},"title":{"ca":"☕ Café de Finca","es":"☕ Café de Finca"}}
Aquesta empremta digital es calcula mitjançant un algoritme de hash SHA256. Per reproduir-lo tu mateix, pots utilitzar una Calculadora MD5 en línia(Enllaç extern) i copiar-hi les dades d'origen.
Compartir